Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP» του Δήμου Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου, το «ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP» που διοργάνωσε με επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ. στο πλαίσιο προώθησης του μαζικού αθλητισμού και της ανάγκης των παιδιών της πόλης για δημιουργική αθλητική απασχόληση.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, το «ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP» πραγματοποιήθηκε με σκοπό τα παιδιά να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και ταυτόχρονα να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς που δεν είχαν τη δυνατότητα να καλύψουν αυτή την ανάγκη μέχρι τις διακοπές του καλοκαιριού.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με βάση τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες για την προστασία της δημόσιας υγείας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τήρηση των μέτρων. Για το λόγω αυτό, ο αριθμός των παιδιών στα τμήματα ήταν περιορισμένος.

Το «ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP» περιλάμβανε τη γνωριμία με βασικά αθλήματα, δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, καθώς και παιχνίδια κοινωνικοποίησης και ομαδικού πνεύματος, που βοήθησαν τα παιδιά να γνωρίσουν και άλλες πλευρές της άσκησης και ταυτόχρονα της υγιούς απασχόλησης, ενώ η ενασχόληση με τον αθλητισμό τη μουσική, τον χορό και τα πνευματικά αθλήματα όπως το σκάκι, συνέθεσαν ένα ευχάριστο, δημιουργικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή που πραγματοποιήθηκε την τελευταία μέρα του προγράμματος, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έπειτα από μια μακρά περίοδο περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας, το «ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP» του Δήμου Πετρούπολης έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά της πόλης μας να αξιοποιήσουν με τον πλέον ιδανικό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους. Με ένα πρόγραμμα μεθοδικά και προσεκτικά οργανωμένο, πλούσιο σε δραστηριότητες, γνωστικά αντικείμενα, αθλήματα, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αποκτούν καθημερινά καινούργιες γνώσεις, να παίζουν, να διασκεδάζουν, να κοινωνικοποιούνται, αλλά ταυτόχρονα να παίρνουν μια βαθιά «ανάσα» και οι εργαζόμενοι γονείς. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα του Δήμου, καθώς και όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην πραγματοποίηση του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ CAMP».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ