Ελάτε στην παρέα μας

Πετρούπολης

“Η Λίμνη των Κύκνων” στο Φεστιβάλ Πέτρας την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση “Η Λίμνη των Κύκων”, το παραμύθι των παραμυθιών!

Η παράσταση θα λάβει χώρα στο Θέατρο Πέτρας, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα έναρξης 21:00, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας.

Η Λίμνη των κύκνων μας ταξιδεύει στο όνειρο, στις φεγγαρόπετρες νυχτιές, στον χώρο της μαγείας και των ξωτικών. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου μας οδηγεί, μικρούς και μεγάλους, πίσω στην αθωότητα. Το έργο έχει διασκευαστεί για παιδιά, αλλά λόγω της κλασσικής μουσικής του Τσαϊκόφσκι και του κλασσικού μπαλέτου μπορούν να το παρακολουθήσουν και οι μεγάλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Κεντρικό θέμα της ιστορίας είναι η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ. Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο τη νύχτα. Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ίδια του τη ζωή. Στο τέλος η αγνή αγάπη θα νικήσει και πάλι το κακό.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπαϊωάνου
Χορογραφίες: Δήμητρα Παγκάλου
Σκηνοθετική Επιμέλεια – Υποκριτική Διδασκαλία: Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος
Σκηνογραφία: Γιώργος Γιαννακός
Ερμηνεύουν – Χορεύουν: Πέννυ Αδαμοπούλου, Μάνος Γερωνυμάκης, Άρης Κοντός, Κωνσταντίνα Λάλλου,
Δήμητρα Παγκάλου, Μαργαρίτα Τσελίκη, Ελένη Χονδρογιάννη, Δέσποινα Χρυσάνθου κ.ά. Στον ρόλο του
Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος

Τιμές εισιτηρίων: Γενική 10 ευρώ

Επισημαίνεται ότι η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο χώρο του Θεάτρου (είσοδος στο θέατρο, τοποθέτησή στις θέσεις, παραμονή στο χώρο και έξοδος από αυτόν).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ