Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

«Ημέρες Αγάπης & Προσφοράς» στο Δήμο Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης καλεί όσους πολίτες, σχολεία, καταστήματα, συλλόγους της ευρύτερης κοινότητας επιθυμούν, να συνεισφέρουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο πλαίσιο Δράσης της Δομής «Ημέρες Αγάπης & Προσφοράς» για την άμεση κάλυψη των πρωτογενών αναγκών των ωφελούμενων της Δομής.
Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 09:00 έως 16:00, το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα συμμετέχει στη δράση, συγκεντρώνοντας κατά προτεραιότητα:
• τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, λάδι, ντοματοπελτέ, δημητριακά, φρυγανιές κ.ά.)
• είδη ατομικής υγιεινής & καθαρισμού
Η Δράση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας & των Κοινωνικών Δομών επί των οδών Αθ. Διάκου 88Α & Αγ. Δημητρίου, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2105065885.
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ