Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Διανομή υγειονομικού-ενημερωτικού υλικού στα καταστήματα του Δήμου Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο, επισκέφτηκαν τα καταστήματα του εμπορικόυ κέντρου του Δήμου Πετρούπολης και διένειμαν υγειονομικό και ενημερωτικό υλικό (μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων) στο πλαίσιο σχετικής δράσης του Ε.Ε.Α. (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

Η δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επαναλειτουργία της αγοράς και ήταν μια ουσιαστική αλλά και συμβολική πρωτοβουλία στήριξης του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου, αλλά και ένα μήνυμα στους καταναλωτές να εμπιστεύονται τα καταστήματα της πόλης μας, τα οποία τηρούν αυστηρά τα μέτρα και τα πρωτόκολλα προστασίας κατά του COVID-19.

Στην δράση συμμετείχαν επίσης από πλευράς του Δήμου Πετρούπολης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Καταστημάτων Φώτης Χριστόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & ΚΕΠ Κατερίνα Σταματοπούλου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Χρυσάνθη Παχίδου και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Παναγιώτης Κάκαλης, ενώ από πλευράς του Επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών ο Α’ Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος στον τομέα Επαγγελματιών Σπύρος Δαμιανός.

Στη διάρκεια της διανομής του υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού, αναπτύχθηκε διάλογος με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους, οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την υποτονική μέχρι στιγμής κίνηση στην αγορά, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με το σύστημα των ραντεβού. Εκτίμησαν ωστόσο ότι όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα η κίνηση θα αυξάνεται, διαβεβαίωσαν για την τήρηση των μέτρων προστασίας και προέτρεψαν τους καταναλωτές να εμπιστεύονται τα καταστήματα της γειτονιάς τους.

Το κεντρικό μήνυμα της συμβολικής αυτής δράσης είναι:
«Ψωνίζουμε με ασφάλεια, στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας, με στόχο αφενός την προάσπιση της δημόσιας υγείας και αφετέρου την αποφυγή ενός νέου κλεισίματος που θα ήταν καταστροφικό για τις επιχειρήσεις και την οικονομία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ