Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δήμος Πετρούπολης: «Όλοι μαζί μπορούμε» για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» παρέλαβε την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, προϊόντα μακράς διάρκειας (τρόφιμα και είδη βασικής υλικής συνδρομής) αξίας 3.000 €, σε μια προσπάθεια να καλύψει τις βασικές ανάγκες των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της δομής «Φροντίδα».

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες δημόσιας υγείας που επικρατούν σε ολόκληρη τη χώρα, ο Δήμος Πετρούπολης μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών του, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνδράμει ουσιαστικά τους πολίτες, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που οι ανάγκες είναι αυξημένες.

Το ποσό των 3.000 ευρώ προήλθε από προσφορές που συγκεντρώθηκαν για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε» και μετατράπηκε σε προϊόντα που παρέλαβαν οι υπηρεσίες του Δήμου από υποκατάστημα του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Πετρούπολη.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς, ευχαριστούν ιδιαίτερα τον επικεφαλής του «Όλοι μαζί μπορούμε» κ. Γιάννη Σπανολιό, την Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου ΣΚΑΪ κα Δώρα Γιαννακάκη και την ομάδα του «Όλοι μαζί μπορούμε», για την πρωτοβουλία και την κοινωνική προσφορά τους σε μία εποχή, που λόγω της υγειονομικής κρίσης, υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται τα απαραίτητα και χρειάζονται προστασία. Παρόντες κατά την παραλαβή ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου και η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κατερίνα Σταματοπούλου.

Τηρώντας το «Μένουμε Σπίτι», το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» καλεί τον κόσμο να μπει στο «Με ένα Cl1ck μπορείς» και να καταθέσει το ποσό που μπορεί και επιθυμεί, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα και να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για όσους τα χρειάζονται.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο πως μπορείτε να στείλετε την προσφορά σας: http://donate.oloimaziboroume.gr/

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ