Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Το βιβλίο επιστρέφει στο Άλσος Περιστερίου – Έκθεση βιβλίου, 17 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2022

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, ώρα 18:30, ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου (στάση Μετρό «Ανθούπολη»), την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Περιστερίου και ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών – Εκδοτών Αθηνών & Προαστίων, υπό την αιγίδα της ΠΟΕΒ.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης προσκαλεί όλους τους πολίτες να επισκεφθούν την Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου, που αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού, τόσο για την πόλη του Περιστερίου, όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 Ιουλίου 2022, καθημερινά από τις 18:30 έως 23:00. Θα συμμετάσχουν εκθέτες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις και θα συγκεντρωθούν καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία με σκοπό να δωριστούν, μετά το πέρας της έκθεσης, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και στις βιβλιοθήκες σχολείων του Περιστερίου.

Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στα 100 Χρόνια Μικρασιατικής Καταστροφής, με τίτλο «1922-2022: η προσφυγιά τότε και σήμερα».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ