Ειδήσεις
Το βιβλίο επιστρέφει στο Άλσος Περιστερίου – Έκθεση βιβλίου, 17 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2022
Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, ώρα 18:30, ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου (στάση Μετρό «Ανθούπολη»), την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Περιστερίου και ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών – Εκδοτών Αθηνών & Προαστίων, υπό την αιγίδα της ΠΟΕΒ.
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης προσκαλεί όλους τους πολίτες να επισκεφθούν την Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου, που αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού, τόσο για την πόλη του Περιστερίου, όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 Ιουλίου 2022, καθημερινά από τις 18:30 έως 23:00. Θα συμμετάσχουν εκθέτες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις και θα συγκεντρωθούν καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία με σκοπό να δωριστούν, μετά το πέρας της έκθεσης, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και στις βιβλιοθήκες σχολείων του Περιστερίου.
Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στα 100 Χρόνια Μικρασιατικής Καταστροφής, με τίτλο «1922-2022: η προσφυγιά τότε και σήμερα».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν