Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Περιστέρι: 14 ανήλικοι έστησαν ενέδρα και πλάκωσαν άγρια στο ξύλο 17χρονο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα πρωτοφανές άγριο περιστατικό bullying σε βάρος 17χρονου σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες έξω από σχολείο στο Περιστέρι.

Προ ολίγων ημερών, έξω από σχολείο επί της οδού Ιωαννίνων στο Περιστέρι, έλαβε χώρα άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου μαθητή από μια παρέα 14 ατόμων επίσης ανηλίκων που του έστησαν ενέδρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τον μαθητή χτύπησαν 14 άτομα με γροθιές και κλοτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα, με συνέπεια να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι ανήλικες δράστες επέδειξαν απίστευτο μένος και μίσος, με τα χτυπήματά τους να είναι άκρως επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα του μαθητή.

Συνελήφθησαν 4 από τους θύτες και οι γονείς τους

Στον 17χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του έγιναν κάποιες εξετάσεις και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις 17χρονους και τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ενώ αναζητά ακόμα 10 άτομα.

Οι περιγραφές

Συγκλονίζουν οι περιγραφές από τον ξυλοδαρμό του ανήλικου μαθητή στο Περιστέρι, ο οποίος έπεσε θύμα βίαιας επίθεσης από 14 άτομα.

Συμμαθητές τους 17χρονου μαθητή μίλησαν στον ΣΚΑΙ και περιέγραψαν τα όσα έζησε ο φίλος τους. «Μπήκαν στο σχολείο 14 άτομα και τον πλάκωσαν, του έσπασαν τη μύτη», αναφέρει μια κοπέλα, ενώ μια άλλη επισήμανε ότι «είχαν σκαρφαλώσει παιδιά στα κάγκελα και τράβαγαν βίντεο».

Μια συμμαθήτρια του 17χρονου ανέφερε για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο: «Ο συμμαθητής μου στο ΕΠΑΛ κατέβαινε από το κτίριο και βγήκαν 14 άτομα από το διπλανό σχολείο και τον χτύπησαν λόγω μιας κοπέλας. Τον χτύπησαν στη μύτη, και το μάγουλό του είχε πρηστεί με γρατζουνιές. Ο κολλητός του που πήγε να τον τραβήξει από τον χαμό, έφαγε και αυτός δύο χαστούκια».

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 17χρονος και ο φίλος του του διέφυγαν από το σημείο, ενώ άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ανήλικο με βαριά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ