Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Περιστέρι: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με λίγο κόσμο λόγω των περιορισμών της πανδημίας, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο του Περιστερίου φωταγωγήθηκε για μια ακόμα χρονιά σε πείσμα των καιρών.

Με τις όμορφες γιορτινές μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου Περιστερίου και χωρίς τις μεγαλειώδεις εκδηλώσεις των προηγούμενων ετών, οι ελάχιστοι περαστικοί από την πλατεία του Δημαρχείου έζησαν έστω και κάπως διαφορετικά την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα κοσμεί για μια ακόμα χρονιά την είσοδο του Δημαρχείου, ενώ το ίδιο το δημοτικό κτίριο έχει φέτος μεταμορφωθεί σε ένα γιγαντιαίο δώρο που μικροί και μεγάλοι θα περιμένουν να τους φέρει ο Αι Βασίλης την Πρωτοχρονιά.

Μαζί με την φωταγώγηση του δέντρου, άναψαν και τα υπόλοιπα γιορτινά στολίδια στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει οι λειτουργία και των ξύλινων σπιτιών που θα διαθέτουν εδέσματα και ροφήματα της εποχής.

Το άναμμα του δέντρου παρακολούθησε μαζί με τους λιγοστούς Περιστεριώτες και ο Δήμαρχος, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους για τις γιορτές, με τον κόσμο να του ανταποδίδει τις ευχές λόγω της ημέρας (ονομαστική εορτή).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ