Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Ξεχωριστές δράσεις και εκδηλώσεις στο κινηματοθέατρο “Κώστας Γαβράς”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεχωριστές δράσεις και εκδηλώσεις διοργανώνονται στο κινηματοθέατρο “Κώστας Γαβράς” του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη). H είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
20:00  Κινηματογραφικη λέσχη – Αφιέρωμα “Πρώτες επιτυχίες μεγάλων δημιουργών”. “Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι” / “Τhe taming of the shrew”.
Αμερικάνικη 1967 | Διάρκεια: 122′. Σκηνοθεσία: Φράνκο Τζεφιρέλι.
Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Ρίτσαρντ Μπάρτον.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
17:00  Παράσταση Μαριονέτας “Πίτερ Παν” από το θέατρο Γκότση. Ένα μαγικό ταξίδι μαζί με τον Πίτερ Παν στη Χώρα του Ποτέ, όπου δε μεγαλώνει κανείς. Απίθανες περιπέτειες με τον τρομερό Κάπταιν Χουκ, αστείες καταστάσεις και ατελείωτο παιχνίδι με τα χαμίνια. Διάρκεια: 50′. Θεατρική απόδοση: Λίλιαν Τσέρτου. Μουσική: Γιάννης Καλατζόπουλος. Κοστούμια: Ειρήνη Γκότση.
20:00  Κινηματογραφική προβολή “Εδώ Πολυτεχνείο”. Το “Εδώ Πολυτεχνείο” είναι ένα σπάνιο ντοκουμέντο για την εξέγερση στο Πολυτεχνείο το Νοέμβριο του 1973 και ταυτόχρονα μια μαρτυρία για μια ολόκληρη εποχή όπου κάθε μορφή δράσης υπήρξε καθοριστική στην αντίσταση κατά στο φασισμό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
11:00  Προβολή παιδικής ταινίας “Ραλφ, Η επόμενη πίστα”.
Animation 2012 | Έγχρ. | Διάρκεια: 101′. Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ο Καταστροφέας Ραλφ είναι ένας ήρωας videogame, στο οποίο ο Μαστρο-Φέλιξ κερδίζει πάντα όλη τη δόξα και το ποθητό χρυσό μετάλλιο. Αποφασισμένος να εξασφαλίσει ένα μετάλλιο και για τον εαυτό του, ο Ραλφ με καταστροφικές συνέπειες, ένα σωρό βίντεο-παιχνίδια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ •ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ•
20:00  Θεατρική παράσταση “Ο Ποπολάρος” του Γρηγόρη Ξενόπουλου.
Θα καταφέρει ένας “Ποπολάρος” να εναντιωθεί στην ευγενή τάξη και στους άρχοντες και να κερδίσει την καρδιά της αγαπημένης του; Σκηνοθεσία: Έλλη Βοζικιάδου. Μουσική: Διονύσης Κούτσης. Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Ασημάκης, Αμαλία Κλημοπούλου, Μαρία Συμεών, Γιάννης Λεβέντης, Δέσποινα Παντελίδου, Έλλη Λορέντη, Ίρις Ανδριοπούλου, Ανδρέας Αποστόλου και ο Ζανό Ντάνιας.

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
20:00  Κινηματογραφικη λέσχη – Αφιέρωμα “Πρώτες επιτυχίες μεγάλων δημιουργών”. “Η Συνομιλία”. Αμερικάνικη 1974 | Διάρκεια: 113′. Σκηνοθεσία: Φράνσις Φορντ Κόπολα. Πρωταγωνιστούν: Τζιν Χάκμαν, Τζον Καζάλε, Άλεν Γκάρφιλντ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
17:00  Προβολή παιδικής ταινίας “Αστερίξ: Τo μυστικό του μαγικού ζωμού”
Γαλλικό animation 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 85′. Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ο δρυίδης Πανοραμίξ αποφασίζει να συνταξιοδοτηθεί. Πρέπει λοιπόν να βρει έναν ταλαντούχο νεαρό για διάδοχό του και να του εμπιστευτεί την κρυφή φόρμουλα του μαγικού ζωμού. Η ανά την επικράτεια αναζήτησή του θα συνοδευτεί από τους απαραίτητους Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι πρέπει να τα βάλουν με τον κακόβουλο Διαβολίξ και το σατανικό σχέδιό του να οικειοποιηθεί την πολύτιμη συνταγή.

20:00  Κινηματογραφική προβολή “Αναζητώντας τον Έρικ”
Αγγλογαλλική κομεντί 2009 | Έγχρ. | Διάρκεια: 116′. Σκηνοθεσία Κεν Λόουτς. Πρωταγωνιστούν: Στιβ Έβερτς, Ερίκ Καντονά, Στέφανι Μπίσοπ. Ο Έρικ είναι ένας μεσήλικος ταχυδρόμος, οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος περνά μια βαθιά ψυχολογική κρίση. Καθώς βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη, ο πρώην άσος της ομάδας του Ερίκ Καντονά εμφανίζεται από το πουθενά με μερικές πολύτιμες οδηγίες ζωής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
11:00  Παιδική παράσταση “Ο Πειρατής Μπου!” για βρέφη και μικρά παιδιά 2-5 ετών. Ο Φοβιτσιάρης πειρατής Μπου ψάχνει να βρει το Θάρρος! Μια παράσταση γεμάτη ήχους, τραγούδι, μουσική και παιχνίδι για τα μικρά παιδιά! Ένα θεατρικό ταξίδι, γνωριμίας με τα συναισθήματα και τον βυθό της θάλασσας, από τις Μορφές Έκφρασης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ