Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Ξεχωριστές Απόκριες 2024 στο Περιστέρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει ξεχωριστές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τις Απόκριες 2024, για μικρούς και μεγάλους, στον κλειστό χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου (Δωδεκανήσου & Αναπαύσεως – στάση Μετρό «Ανθούπολη»). Είσοδος Ελεύθερη Παντού!

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Π. Παχατουρίδης, στο μήνυμά του, τονίζει:

«Στην Αποκριά του 2024, η πόλη μας είναι και πάλι παρούσα, με μια αγκαλιά γεμάτη από καρναβαλικές εκδηλώσεις χαράς, γιορτής και ξεφαντώματος, για όλες τις Περιστεριώτισσες και όλους τους Περιστεριώτες.

Στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, θα ζήσουμε χαρμόσυνα την Αποκριά, όλοι μαζί.

Καλεσμένοι και ευπρόσδεκτοι είναι, μικροί και μεγάλοι, παιδιά όλων των ηλικιών και όλες οι οικογένειες της πόλης μας και της αγάπης μας, που εδώ και πάνω από δυο δεκαετίες τώρα, αποτελεί το πρωταρχικό κίνητρο του δικού μας ανεξάντλητου έργου προσφοράς, αισιοδοξίας και ονειρεμένου χαμόγελου, στην όψη της πόλης όλης και της κοινωνίας των συμπολιτών μας.

Στο Περιστέρι, οι Απόκριες και φέτος έχουν πανέμορφη, ελκυστική γεύση, μέσα από πλήθος και ποικιλία εκδηλώσεων, μέσα από παιδότοπους, εκπλήξεις, κομφετί και σερπαντίνες.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, καλές Απόκριες από την πόλη του Περιστερίου και από όλους εμάς, που σας αγαπάμε τόσο πολύ και γνωρίζουμε κάθε φορά να το εκφράζουμε και να σας το δείχνουμε, με τον καλύτερό τρόπο, ποιοτικά και ποσοτικά».

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

8/3, 15/3, ώρες  5μ.μ. – 9μ.μ., 9/3, 10/3, 16/3, 17/3, ώρες 11π.μ. – 9μ.μ. και ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, ώρες 11π.μ. – 4μ.μ.:  ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ 1500 τετραγωνικά μέτρα… περιμένει τους μικρούς φίλους, πλημμυρισμένος αποκριάτικα στολίδια, πολλή μουσική, τραμπολίνο και φουσκωτά!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ