Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Λειτουργία Κέντρων Μελέτης για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων από το Δήμο Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη λειτουργία Κέντρων Μελέτης των σχολικών μαθημάτων από το Δήμο Περιστερίου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μαθητών των δημοτικών σχολείων της πόλης.
Κατά την συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο κ. Παχατουρίδης στις 5 Σεπτεμβρίου 2017 υπογράμμισε ότι με τη νέα κοινωνική του δράση ο Δήμος Περιστερίου στηρίζει τους μικρούς μαθητές και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Τη λειτουργία των Κέντρων Μελέτης του Δήμου Περιστερίου θα συντονίζει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος, Εκπαιδευτικός Κατερίνα Τσερούλα, συνεπικουρούμενη από το Δημοτικό Σύμβουλο, Εκπαιδευτικό Αναστάσιο Καλλιάφα και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αναστάσιο Θεοδωράκο.
Στην παρουσίαση της νέας κοινωνικής δράσης πήραν μέρος οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Θεόδωρος Παπατσίμπας, Σταυρούλα Κωνστανταρέα και Δημήτριος Βακαλίδης, οι οποίοι στελεχώνουν εθελοντικά τα Κέντρα Μελέτης, μαζί με πολλούς συναδέλφους τους.
Ο Δήμαρχος Περιστερίου ευχαρίστησε θερμά τους καταξιωμένους εκπαιδευτικούς για την εθελοντική συμμετοχή και αναφέρθηκε στο σημαντικό κοινωνικό τους ρόλο, μέσα από την εκπαίδευση των μικρών μαθητών.
Από την πλευρά τους, οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν τον κ. Παχατουρίδη και τους συνεργάτες του, για τη δυνατότητα που τους δίνεται μέσα από το εκπαιδευτικό τους έργο να προσφέρουν στην κοινωνία του Περιστερίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ