Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 ξεκίνησαν οι νέες εγγραφές, οι μετεγγραφές και οι ανανεώσεις εγγραφής μαθητών και μαθητριών παρελθόντων ετών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Περιστερίου, το οποίο συστεγάζεται με το 3ο ΓΕ.Λ. Περιστερίου στην οδό Κλείτορος και Αγίου Παύλου 53 (έναντι ΚΥΒΕ Περιστερίου) μόλις 500 μέτρα από το σταθμό του μετρό “Άγιος Αντώνιος “.

Στο Εσπερινό Γυμνάσιο μπορούν να εγγράφονται ή να μετεγγράφονται ενήλικες (εργαζόμενοι ή άνεργοι) που έχουν απολυτήριο δημοτικού ή έχουν διακόψει τη φοίτησή τους στο Γυμνάσιο καθώς και ανήλικοι που εργάζονται ή εμπίπτουν σε ειδικούς νόμους (όπως για παράδειγμα στην κατηγορία των κατ’ ιδίαν διδαχθέντων, των στρατεύσιμων κ.α. κατηγορίες). Το όριο απουσιών είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα ημερήσια Γυμνάσια και το ωράριο 7.10μ.μ. – 10.30μ.μ.

Η φοίτηση είναι τριετής για όσους εγγράφονται στην Α’ Γυμνασίου και το απολυτήριο είναι “ισότιμο” με αυτό των ημερησίων Γυμνασίων ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στους αποφοίτους να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ, καθώς και να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Γενικά ή Επαγγελματικά Λύκεια. Οι μαθητές και οι μαθήτριες εντάσσονται ήπια στη μαθησιακή διαδικασία με σεβασμό και κατανόηση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο *210 5723973* ή με email στο *[email protected]*. Ώρες εγγραφών: 7.30μ.μ.-10.30μ.μ..

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ