Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Δολοφονία στο Περιστέρι: Απειλητικά μηνύματα στο κινητό της 17χρονης Νικολέτας – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ με τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της τη Δευτέρα το βράδυ, με τις αρχές να κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της τηλέφωνο και τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media, όπου εντόπισαν και απειλητικά μηνύματα.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στην ΕΛΑΣ θεωρούν «κλειδί» για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας τον φίλο της, πακιστανικής καταγωγής, που τα ίχνη του χάθηκαν τη Δευτέρα, δηλαδή τη μέρα της δολοφονίας.

Μεταξύ άλλων, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η κοπέλα να ζήτησε από τον άνδρα να χωρίσουν και αυτός να την έπνιξε, με το σενάριο να ενισχύεται από το ότι ο άνδρας παραμένει άφαντος και από τις μαρτυρίες ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη 17χρονη.

Μάλιστα, τα μηνύματα που φαίνεται να είχε δεχθεί στο κινητό της η 17χρονη φαίνεται ότι ήταν απειλητικά, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα τέτοιου ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον άνδρα.

Τα μηνύματα φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες με αφετηρία τη στιγμή που η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Φίλοι και συγγενείς της κοπέλας καταθέτουν στην αστυνομία, φαίνεται να έχουν καταθέσει πως ο άνδρας ζήλευε πολύ την έφηβη και την θεωρούσε «κτήμα» του.

Πάντως αναμένεται εκτενέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ