Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σε τροχιά υλοποίησης το 1ο Νηπιαγωγείο Δήμου Περάματος

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπεγράφη η ένταξη της Πράξης «Μελέτες Ωρίμανσης για το 1ο Νηπιαγωγείο Δήμου Περάματος» με Κωδικό ΟΠΣ 5168225.

Η σχετική πράξη εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη – Αναβάθμιση Στοχευμένων Υποδομών Εκπαίδευσης» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Η Πράξη στοχεύει στην εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών, αδειών και εγκρίσεων προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης του έργου και να ενταχθεί για υλοποίηση στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

Ειδικότερα το οικόπεδο που θα ανεγερθεί το Νηπιαγωγείο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Επτανήσου και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Αντικείμενο του υποέργου είναι η εκπόνηση του συνόλου των μελετών (Αρχιτεκτονικών, Στατικών, Ηλεκτρομηχανολογικών κλπ), η έκδοση των απαιτούμενων εγκρίσεων προκειμένου να είναι δυνατή η έκδοση Οικοδομικής Αδείας από το Πολεοδομικό Γραφείο της εταιρείας “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.” καθώς και η σύνταξη Τευχών Δημοπράτησης του έργου κατασκευής ενός 2/θέσιου ολοήμερου Νηπιαγωγείου (δυναμικότητας 50 μαθητών). Η δημόσια δαπάνη της πράξης που προτείνεται για εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ανέρχεται σε 152.547,59 €.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ