Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές στο Πέραμα [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται οι επισκευές και η ολοκλήρωση νέων πιστοποιημένων παιδικών χαρών στο Πέραμα Αττικής, με στόχο η περιοχή να διαθέτει δεκάδες παιδικές χαρές χωρίς να κινδυνεύουν τα παιδιά από τις αστοχίες του παρελθόντος.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του δήμου στο διαδίκτυο:

“Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώνεται, για πρώτη φορά θα διαθέτει δεκάδες παιδικές χαρές χωρίς να κινδυνεύουν τα παιδιά από τις αστοχίες του παρελθόντος.

Είναι σημαντικό να σεβαστούν όλοι αυτό το αριστούργημα που πρέπει να το διατηρήσουμε για τα παιδιά μας εάν αγαπάμε την πόλη μας, εάν αγαπάμε τον εαυτό μας. Να πάμε μπροστά την πόλη μας γιατί το αξίζει και το θέλουμε όλοι!!!

Η δημοτική αρχή προσπαθεί με κάθε τρόπο να διασφαλίσει το καλύτερο για τους πολίτες και τα παιδιά μας. Να μην κουνούν το δάχτυλο όσοι κατεστρεψαν οικονομικά το Δήμο, όσοι έθεσαν τις βάσεις για τις λειτουργίες που τώρα διαμαρτύρονται (χαρακτηριστική περίπτωση ο χώρος του παλαιού κοιμητηρίου). Φτάνει πια με την υποκρισία! Προχωρούμε όλοι μαζί για την πόλη που αγαπάμε! Και μην ξεχνάμε όχι τα κατοικίδια στις παιδικές χαρές!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ