Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ενισχύθηκαν οι ωφελούμενοι των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου Περάματος

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περάματος πραγματοποίησε διανομή τροφίμων και άλλων ειδών στους ωφελούμενους των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 500 δικαιούχοι έλαβαν τρόφιμα, προϊόντα, δωροεπιταγές για όσους έχουν ανήλικα τέκνα έως 14 ετών, καθώς και χριστουγεννιάτικα δώρα.

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης δήλωσε τα εξής:

«Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης και μας θυμίζουν τους ανθρώπους που χρειάζονται την αγάπη και την έμπρακτη στήριξή μας. Ο Δήμος Περάματος μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας προσπαθεί να βοηθήσει τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Η αλληλεγγύη αποτελεί τον μόνο δρόμο για να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά ως κοινωνία. Απέναντι στα πλήγματα που δέχεται η κοινωνική συνοχή λόγω της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, ο Δήμος Περάματος εφαρμόζει μία διευρυμένη κοινωνική πολιτική με γνώμονα την άμβλυνση των ανισοτήτων, την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ