Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Δήμος Περάματος: Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην Πλατεία Ηρώων, υπό τους ήχους της ορχήστρας SAXATHLON. θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα σηματοδοτήσει την άφιξη των Χριστουγέννων στο Δήμο Περάματος

Το μουσικό συγκρότημα «Χοροσταλίτες», που αποτελείται από ένα παραδοσιακό σχήμα έξι μουσικών, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 18:30 στην Πλατεία Ηρώων θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους υπό τους ήχους της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής.

Σε συνδυασμό, με το φωτισμό και στολισμό κεντρικών δρόμων και σημείων της πόλης του Περάματος από άκρη σε άκρη, θα δοθεί Χριστουγεννιάτικο χρώμα μεταδίδoντας στους επισκέπτες το γιορτινό κλίμα των εορτών.

Ο Δήμος Περάματος ύστερα από την δύσκολη περίοδο της πανδημίας προχώρησε στην προετοιμασία της διοργάνωσης των φετινών εκδηλώσεων με κύριο στόχο τη στήριξη της επανεκκίνησης της καθημερινής ζωής και της αναπτέρωσης του ηθικού των πολιτών, ιδιαίτερα κατά τις συναισθηματικά φορτισμένες μέρες των εορτών.

Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν με τις απαραίτητες και προβλεπόμενες προφυλάξεις για την προστασία από τον Covid-19.

  • Οι συμμετέχοντες και τα παιδιά θα φορούν μάσκα προστασίας προσώπου.
  • Θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ