Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Φωτιά στην Πεντέλη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Μαραθώνος – Ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανεξέλεγκτα καίνε από χθες το απόγευμα τα μέτωπα της πυρκαγιάς, που ξεκίνησαν και εξαπλώνονται από την Πεντέλη, καταστρέφοντας σπίτια, δασικές εκτάσεις και χορτολιβαδικές εκτάσεις στο πέρασμά τους.

Η Ελληνική Αστυνομία προχωρά συνεχώς σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς. Η ΕΛ.ΑΣ προχωρά σε εκτροπές κυκλοφορίας στη Λ. Mαραθώνος, στο ρεύμα προς Νέα Μάκρη, στο Σταυρό της Αγίας Παρασκευής καθώς και στη Λ. Σπάτων και στις οδούς Ευρτανίας και Κύπρου, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στις 3:45 τα ξημερώματα έκλεισαν τμήματα της Αττικής Οδού από τον κόμβο Κηφισίας έως τον κόμβο Ανθούσας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και από τον κόμβο Νο 20 Μαρκόπουλου – Κορωπίου έως τον κόμβο Ανθούσας στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Η λεωφόρος Μαραθώνος παραμένει κλειστή ανάμεσα στην Παλλήνη και το Πικέρμι.

Όπως είναι λογικό, έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στις λεωφόρους Λαυρίου και Σπάτων προς τη λεωφόρο Μαραθώνος. Ενώ νωρίτερα, υπήρχαν προβλήματα και στην Αττική οδός. Πλέον, έχει ανοίξει σε αμφότερα τα ρεύματα.

Όσοι επιθυμούν να κινηθούν από την Αθήνα προς το λιμάνι της Ραφήνας καλούνται να κατευθυνθούν μέσω Σπάτων και Λούτσας.

Από την άλλη, όσοι από τα Βόρεια θελήσουν να κατευθυνθούν προς Ραφήνα πρέπει να οδεύσουν μέσω της λεωφόρου Διονύσου προς τη Νέα Μάκρη και στη συνέχεια τη Ραφήνα ή εναλλακτικά μέσω Αγίου Στεφάνου Μαραθώνα και Νέας Μάκρης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, πλέον, στη λεωφόρο Πεντέλης, καθώς και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς την Ελευσίνα, αλλά και προς το αεροδρόμιο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ