Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τέλος στο ζήτημα αλλαγής θέσης της λαϊκής αγοράς Νέας Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Διευθετήθηκε το ζήτημα της αλλαγής θέσης της Λαϊκής Αγοράς της Νέας Πεντέλης που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση με οριακή πλειοψηφία υιοθέτησε την πρόταση της Διοίκησης για τη μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς της Νέας Πεντέλης από τις τρεις οδούς (Αγίας Παρασκευής Γεωργίου Παπανδρέου και Περικλέους), όπου εκ περιτροπής ανά τετράμηνο λειτουργεί σήμερα, στην οδό 25ης Μαρτίου στο τμήμα της από την οδό Ηροδότου έως την οδό Αγίου Σίλα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, με τη μετακίνηση της λαϊκής, θα υπάρχει λιγότερη όχληση των κατοίκων στην ευρύτερη περιοχή, καθώς το μήκος της οδού που θα φιλοξενείται, είναι 250 μέτρα χωρίς ανηφόρες και κατηφόρες, εφάπτεται με κοινόχρηστο χώρο και δεν εμποδίζει εισόδους σπιτιών. Το πλάτος της οδού είναι μεγαλύτερο από 9 μέτρα και δίνει μεγαλύτερη δυνατότητα χωροθέτησης πάγκων, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στο καταναλωτικό κοινό, ενώ θα αποφορτιστεί κυκλοφοριακά η περιοχή από την κίνηση που υπήρχε κάθε Σάββατο πρωί στο κέντρο της Νέας Πεντέλης.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ