Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο. Πεντέλης ενόψει της χειμερινής περιόδου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης, που πραγματοποιήθηκε, για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου, την προετοιμασία ενόψει της χειμερινής περιόδου και για την αντιμετώπιση κινδύνων.

Ειδικότερα στη συνεδρίαση αφού έγινε ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2022, συζητήθηκαν διεξοδικά ο σχεδιασμός και η προετοιμασία ενεργειών και δράσεων για την αντιμετώπιση κινδύνων από εκδηλώσεις πλημμυρών, χιονοπτώσεων και παγετού κατά την χειμερινή περίοδο 2022 – 2023.

Επίσης συζητήθηκαν η ανάγκη ετοιμότητας, συντονισμού και συνεργασίας όλων των συναρμόδιων φορέων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των κινδύνων που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη χειμερινή περίοδο.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης υπό την Δήμαρχο Πε-ντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, συμμετείχε συμμετείχε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) Βλάσσης Σιώμος, ο διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ξανθάκος, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Πεντέλης, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Ε.Κ.Α.Β., των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωποι των εθελοντών του Δήμου Πεντέλης κ.α.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ