Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Σ.Π.Α.Π. ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) επισκέφθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βορείου Τομέα Αθηνών Κώστας Ζαχαριάδης συνοδευόμενος από τον πρώην Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. και πρώην Δήμαρχο Νέας Πεντέλης Κώστα Κοσοβίτσα.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου τον Βουλευτή υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, καθώς επίσης εργαζόμενοι και εθελοντές.

Ο κ. Σιώμος, ενημέρωσε τον κ. Ζαχαριάδη για τις δραστηριότητες και τις δράσεις του Συνδέσμου για την αντιπυρική περίοδο, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και στην συνέχεια επισκέφθηκαν από κοινού Πυροφυλάκια στο Πεντελικό.

 

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Βουλευτή Κώστα Ζαχαριάδη ο Βλάσσης Σιώμος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι τιμή για το Σύνδεσμο, τους εθελοντές και τους εργαζομένους του Σ.Π.Α.Π., η σημερινή επίσκεψη του Βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη. Ενημερώσαμε για τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε και πραγματοποιούμε κατά τη διάρκεια της περασμένης και της φετινής χρονιάς, για τη βελτίωση των υποδομών πυροπροστασίας, την συντήρηση των δασικών δρόμων, την συντήρηση, τοποθέτηση και επάνδρωση Πυροφυλακίων, την πρόσληψη συμβασιούχων εργαζομένων για δράσεις πυροπροστασίας, την φροντίδα και συνεχή πλήρωση των υδατοδεξαμενών ελικοπτέρων που διαθέτουμε στο Πεντελικό, καθώς και την συνεχιζόμενη με μεγαλύτερη ένταση, κοπή ξερών χόρτων σε εκτάσεις των Δήμων Μελών του Σ.Π.Α.Π..

 

Ενημερώσαμε επίσης για τις δράσεις που κάνουμε προκειμένου να επιτύχουμε το βασικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το ζωντάνεμα του φυσικού πρασίνου και την ανάπλαση του Πεντελικού περιβάλλοντος, με αναδασώσεις, ποτίσματα, δημιουργία υποδομών πρόληψης τις περιβαλλοντικές δράσεις ενημέρωσης μαθητών και πολιτών και ότι άλλη δράση απαιτείται προκειμένου να μείνει το Πεντελικό μας ανέπαφο.

Τέλος θέσαμε το θέμα της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης που αποτελεί τροχοπέδη στον τρόπο λειτουργίας του Συνδέσμου μας, κυρίως σε επίπεδο προσωπικού πυρασφάλειας, αλλά και σε επίπεδο γενικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων το οποίο αποτελεί δυσεπίλυτο πρόβλημα για κάποιους από τους Συνδέσμους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ