Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στην Πεντέλη ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης επισκέφθηκε χθες Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 τον Δήμο Πεντέλης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Πεντέλης.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε από την Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά, για τα θέματα του Δήμου Πεντέλης, που αφορούν την ανάπλαση του Πεντελικού βουνού και κυρίως την προστασία του.

 

 

Μετά την ενημέρωση, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος μαζί με τη Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, συνόδευσαν τον Υπουργό Θόδωρο Σκυλακάκη στην περιοχή που κάηκε τον Ιούλιο του 2022, προκειμένου ο Υπουργός να έχει προσωπική άποψη για την συγκεκριμένη περιοχή που γίνονται εθελοντικές αναδασώσεις και που θα δημιουργηθεί το δασικό πάρκο Πεντέλης.

Ο Βλάσσης Σιώμος, ενημέρωσε αναλυτικά, τον Υπουργό για τα σημεία που πέρασε η πυρκαγιά και για τις εθελοντικές δράσεις αναδάσωσης που πραγματοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή από τον ΣΠΑΠ σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης από τον Οκτώβριο του 2022.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ