Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

ΣΠΑΠ: Ο Β. Σιώμος συμμετείχε στην έκτακτη σύσκεψη του Σ.Τ.Ο. Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος συμμετείχε στη Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης για τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό αντιμετώπισης της πιθανής επερχόμενης χιονόπτωσης τις επόμενες ώρες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για όσα έγιναν στη σύσκεψη εδώ

Ο κ. Σιώμος στην παρέμβασή του ευχαρίστησε αρχικά τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Βασίλη Κόκκαλη για την άμεση και έγκαιρη προμήθεια αλατιού στoυς δήμους της Αττικής καθώς επίσης και στον ΣΠΑΠ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων και ο συντονισμός της λειτουργίας τους στον τομέα ευθύνης τους έχει αποκλειστικό στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα.

Επίσης εξήρε την παραδοσιακά άριστη συνεργασία του Δήμου  Πεντέλης με τον ΣΠΑΠ και εξέφρασε την βεβαιότητά του, ότι θα συνεχίσουν την στενή συνεργασία τους για την αντιμετώπιση των επερχόμενων δύσκολων καταστάσεων από τα καιρικά φαινόμενα και κατέληξε λέγοντας : «Ο Σ.Π.Α.Π. είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, με 3 εκχιονιστικά μηχανήματα πλήρως συντηρημένα υπό τις οδηγίες του Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου και τα οποία είναι έτοιμα να επέμβουν ανά πάσα στιγμή, όπου τους ζητηθεί.

Παράλληλα έχουμε ήδη προμηθευτεί επαρκή ποσότητα αλατιού, χύμα και σε σακούλες, από την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και έχουμε υπογεγραμμένες συμβάσεις για προμήθεια αλατιού και παράδοση εντός 2ώρου, για την περίπτωση που χρειαστεί και άλλη ποσότητα, ενώ παράλληλα εθελοντές και εργαζόμενοι του Συνδέσμου είναι σε  επιφυλακή, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού.

Θεωρούμε ότι είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να επέμβουμε όταν και όποτε μας ζητηθεί, για την αντιμετώπιση της όποιας επερχόμενης κακοκαιρίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδιασμού πολιτικής προστασίας που οι Δήμοι – Μέλη του Σ.Π.Α.Π.  έχουν εκπονήσει και που είναι και εκείνοι ήδη προετοιμασμένοι στη συνεχή προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε για την αντιμετώπιση δυσάρεστων φαινομένων».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ