Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πεντέλη: Παρουσιάζεται το μεγάλο έργο της υπογείωσης του δικτύου ηλεκτροδότησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην παρουσίαση του σημαντικού έργου για το Δήμο Πεντέλης που αφορά στην υπογείωση του συνόλου του δικτύου ηλεκτροδότησης μέσης τάσης και τμήματος χαμηλής τάσης προχωρά την Δευτέρα ο Δήμος σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο θα παρουσιάσει η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

Η Δήμαρχος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι το μεγαλύτερο έργο υποδομής που έχει γίνει ποτέ στην πόλη. Θωρακίζει την πόλη από τους κινδύνους βλαβών και διακοπών στην ηλεκτροδότησης, αναβαθμίζει αισθητικά στην πόλη, βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Μετά από μια συστηματική δουλειά 15 μηνών, φτάσαμε με επιτυχία στο τέλος της διαδρομής. Είμαι περήφανη που μαζί με τους συνεργάτες μου πετύχαμε το μεγαλύτερο έργο για την πόλη μας μέχρι σήμερα. Θα παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας το συνολικό έργο και τα οφέλη που θα έχει για την πόλη και τους κατοίκους της την προσεχή Δευτέρα, μαζί με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ