Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παίδων Πεντέλης: Επιστρέφουν από 25 Φεβρουαρίου οι απογευματινές εφημερίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Παίδων Πεντέλης από τις 25 Φεβρουαρίου επανέρχεται κανονικά και στις απογευματινές εφημερίες του. Αυτό ανακοίνωσε ο επίσημα ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης και επιβεβαιώθηκε και από την πρωινή επικοινωνία της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά με την αναπληρώτρια Υπουργό κ. Ασημίνα Γκάγκα. 

Η Δήμαρχος Πεντέλης δήλωσε σχετικά: «Όπως όλα δείχνουν ένα δύσκολο θέμα κλείνει. Ο Δήμος μας αντέδρασε άμεσα και πέτυχε την παραμονή των πρωινών εφημεριών του νοσοκομείου, ενώ είχα διαρκή επικοινωνία με την αναπληρώτρια Υπουργό κ. Γκάγκα για να παρακολουθώ την ταχύτερη δυνατή επαναφορά του στις απογευματινές εφημερίες. Η κα Υπουργός με ενημέρωσε επίσημα σήμερα το πρωί, ότι το Νοσοκομείο επανέρχεται κανονικά στις εφημερίες και παράλληλα θα λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο. Από την αρχή επιλέξαμε το δρόμο των επιχειρημάτων στη συζήτηση μας με το Υπουργείου, όπου διαπιστώσαμε εξαρχής θετική διάθεση και κατανόηση τόσο από τον Υπουργό κ. Πλεύρη, όσο και από την κα Γκάγκα.

Είχα διαβεβαιώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν είχαμε ποτέ καμία ένδειξη ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα περιόριζε της εφημερίες του νοσοκομείου, κάτι που με τις σημερινές ανακοινώσεις επιβεβαιώθηκε».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ