Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος σε μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πεντέλης συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Αττικής Μουσική Συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, την Τετάρτη 28 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ. στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας.

Συμμετέχουν η Σαββέρια Μαργιολά, ο Μάκης Ψαραδέλλης και η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες επιτυχίες του Γεράσιμου Ανδρεάτου, τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό και που έγραψαν σπουδαίοι δημιουργοί όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (Χρώμα δεν αλλάζουν τα μάτια, Σκάκι), ο Βαγγέλης Κορακάκης (Σκέψη της τρελήςΠρώτο φθινόπωρο), ο Χρήστος Νικολόπουλος (10 χρόνια στου Μπακάκου), ο Μιχάλης Γκανάς, ο Παντελής Θαλασσινός (Αχ Φεγγάρι μου) και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ψυχή που δεν αμάρτησε ποτέ της δεν αγιάζει).

Μαζί τους επίσης επί σκηνής: Βασίλης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Βαγγέλης Κονταράτος (κιθάρα), Νίκος Σκομόπουλος (τύμπανα), Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο), Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν) Ιάσων Κτενάς (Βιολί )

Ηχοληψία: Δημήτρης Μπότσιος

Για κρατήσεις θέσεων ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://penteli.intelliserv.gr και τηλεφωνικά στο 2106138802.

Οι πολίτες μπορούν να εγγραφούν και να κάνουν την κράτησή τους. Παρέχεται δε και η δυνατότητα να κρατήσουν το «ηλεκτρονικό πάσο» τους με το χαρακτηριστικό QR code και να το επιδεικνύουν κατά την προσέλευσή τους στην εκδήλωση την οποία έχουν επιλέξει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ