Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Ορκωμοσία Κ. Αποστολίδη από την παράταξη “Πεντέλη Πόλη Πρότυπο”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δημοτική παράταξη “Πεντέλη Πόλη Πρότυπο” εξέδωσε την εξής ανακοίνωση όσον αφορά την ορκωμοσία του Κώστα Αποστολίδη ως πρώτου δημοτικού συμβούλου:

 

“Σήμερα (19/02) στο Δημαρχείο Πεντέλης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Κώστα Αποστολίδη ως πρώτου δημοτικού συμβούλου εκ μέρους της παράταξής μας ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ.

Τονίζουμε στην αρχή της νέας δημοτικής περιόδου ότι το κύριο ζητούμενο για εμάς είναι να εστιάσουμε στα πραγματικά ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας.

Επιλέγουμε να μην αφήνουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες να κυριαρχούν στη δημόσια συζήτηση. Αντίθετα, με πολιτική με αρχές, πρόγραμμα και δεσμεύσεις που δημιουργούν συμμαχίες και αντιθέσεις, επιλέγουμε να αγωνιστούμε για λύσεις σε προβλήματα που θα βελτιώσουν πραγματικά τις ζωές μας και τις ζωές των κατοίκων του δήμου μας.

Σε όσους έσπευσαν να μας λοιδορήσουν και να μας στοχοποιήσουν δημόσια, απαντάμε ότι η πολιτική υποκρισία, ο τυχοδιωκτισμός και η επιδίωξη για οφέλη από τη νομή της εξουσίας είναι χαρακτηριστικά άλλων και δεν πείθουν όσες και όσους επιλέγουν να εκφραστούν και να επιδιώξουν συλλογικά τη βελτίωση της καθημερινής τους ζωής”.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ