Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση καθαρισμού του Λόφου Προφήτη Ηλία στη Νέα Πεντέλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση εθελοντικού καθαρισμού στο Λόφο του Προφήτη Ηλία στη Νέα Πεντέλη, η 2η από μία σειρά δράσεων που θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες.

Τις δράσεις αυτές διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης στο πλαίσιο της υλοποίησης προγράμματος που έχει εκπονηθεί, για τον καθαρισμό και την αποψίλωση πάρκων και αλσυλλίων, αστικών και περιαστικών δασών ενόψει της προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο 2020.

Στη δράση συμμετείχαν αιρετοί, εθελοντές δημότες και εργαζόμενοι του Δήμου, ενώ συνέδραμε και ο Σ.Π.Α.Π. με εργαζομένους, εθελοντές και μηχανολογικό εξοπλισμό.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε σήμερα, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας την υλοποίηση του προγράμματος καθαρισμών και αποψιλώσεων που πραγματοποιούμε, προκειμένου να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την αντιπυρική περίοδο.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας και ειδικά τους κατοίκους της περιοχής που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου για αυτή τη δράση, καθώς και τους εργαζόμενους και εθελοντές του Δήμου και του Σ.Π.Α.Π. που και σήμερα βοηθούν στην προσπάθεια αυτή. Θα παρακαλούσα όμως και τους πολίτες που
επισκέπτονται αυτό το χώρο, για αν απολαύσουν τον καθαρό αέρα, τη φύση και την υπέροχη θέα που προσφέρει το συγκεκριμένο σημείο, να τον αφήνουν καθαρό σεβόμενοι το
περιβάλλον, αλλά και τους συμπολίτες τους που είναι εδώ σήμερα και τον καλλωπίζουν καθαρίζοντάς τον».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ