Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Μεγάλη συμμετοχή εθελοντών στο καθαρισμό εντός του ΝΙΕΝ

Δημοσιεύθηκε

στις

Εθελοντικός καθαρισμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου στο ΝΙΕΝ για την καλύτερη πρόληψη εν όψη της προσεχούς αντιπυρικής περιόδου.

Ο Εθελοντικός Καθαρισμός στο ΝΙΕΝ πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Πεντέλης σε συνεργασία με το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης και με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Πρασίνου και της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Στη δράση αυτή συμμετείχαν το Σύστημα Δασοπροσκόπων Πεντέλης, ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου Πεντέλης, κοινωνικές ομάδες, πολλοί εθελοντές και πολλοί πολίτες.

Με σύνθημα «Κρατάμε τον Δήμο μας Καθαρό» και αψηφώντας την βροχή οι παρευρισκόμενοι πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την δράση αυτή καθαρίζοντας τον χώρο εντός του πρώην Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ).

 

 

 

 

Στη δράση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Μητροπούλου, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πεντέλης Άντα – Χάνου Μπούσουλα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Ηλιόπουλος και η Υπεύθυνη του 3ου ΚΑΠΗ Μελισσίων Σοφία Ιορδανίδου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ