Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

«Ιστορία του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου» από τον Σαράντο Ι. Καργάκο

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη παρουσίαση των δύο πρώτων τόμων της 4τομης εργασίας του Ιστορικού κου Σαράντου Ι. Καργάκου «Ιστορία του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου» στην αίθουσα «Ι.Καποδίστριας» της Δ.Κ. Πεντέλης.
Ο Δήμαρχος χαιρέτησε την έκδοση δίνοντας συγχαρητήρια στον Συγγραφέα για το πολυσύνθετο ταλέντο του τονίζοντας πως ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια του Α΄ και παραμένει στην Ιστορία ως ο μεγαλύτερος και πιο «ανθρωποφθόρος» πόλεμος.
Για το βιβλίο και τον Συγγραφέα μίλησαν επίσης ο παλαιός μαθητής του Συγγραφέα και Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κος Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο Στρατηγός ε.α. κος Παναγιώτης Ζάρας και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων Πεντέλης κος Νίκος Καμπέρης.
Στην παρουσίαση παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κος Βλάσης Σιώμος, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κος Μιχάλης Κολιός, η Δημοτική Σύμβουλος κα Άντα Μπούσουλα, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Απόστολος Φραντζής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ