Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Η απάντηση της Ν. Κοσμοπούλου στην απερχόμενη Δήμαρχο Πεντέλης, Δ. Κεχαγιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου απάντησε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που της έστειλε η απερχόμενη Δήμαρχος, Δήμητρα Κεχαγιά.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην κα Κεχαγιά τα εξής:

“Αξιότιμη κα Κεχαγιά,

Καταρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσιεύσατε στην από 3/1/2024 ανάρτησή σας κι έτσι ήρθαν σε γνώση μας.

Κατά δεύτερον, να σας υπενθυμίσω τα παρακάτω:

Στις 18/10/ 2023 ζητήσαμε να έχουμε την πρώτη έγγραφη ενημέρωση για τα θέματα του Δήμου και τα μόνο στοιχεία που πήραμε ως απάντηση από εσάς ήταν κάποια ελάχιστα και ελλιπή οικονομικά στοιχεία, καθώς είχατε απαγορεύσει στους αρμόδιους διευθυντές, προϊσταμένους και υπαλλήλους την ενημέρωσή μου.

Στις 31/12/2023 υπογράψαμε το πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής , το οποίο αφορούσε σε μία σφραγίδα, το βιβλίο αποφάσεων και το κλειδί της εισόδου στο δημαρχείο (μπορείτε να το δείτε στη συνημμένη φωτό ) και ερωτώ γιατί δεν μας παραδώσατε αυτά που ζητήσαμε έστω στις 31-12-2023.

Σε κάθε περίπτωση, το καλό του τόπου είναι η μοναδική δική μας στόχευση και ως εκ τούτου η απάντηση μας προς εσάς είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά, για μια πόλη λειτουργική, πράσινη και καθαρή.

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ