Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Δήμος Πεντέλης: “Πολύ καλύτερο επιτόκιο πέτυχε ο Δήμος για τα διαθέσιμά του”

Δημοσιεύθηκε

στις

«Η δημοτική αρχή του Δήμου Πεντέλης εργάζεται για να βελτιώσει την οικονομική κατάσταση και λειτουργία του Δήμου. Τόσο στο επίπεδο της αύξησης των εσόδων, όσο και στο επίπεδο της μείωσης και εξορθολογισμού των δαπανών», αυτό αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης.

Στα πλαίσια αυτά αναζήτησε και πέτυχε να έχει καλύτερο επιτόκιο για τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου.

Έτσι το επιτόκιο, από σχεδόν μηδενικό που ήταν μέχρι σήμερα, θα ανέλθει σε 1,75%, το οποίο πρόσφερε το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στη σχετική διαδικασία που ακολούθησε ο Δήμος Πεντέλης. Το ετήσιο όφελος του Δήμου εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 50.000€.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γεωργία Μητροπούλου δήλωσε σχετικά: «Από την έναρξη της θητείας μας, προσπαθούμε να βελτιώσουμε την οικονομική λειτουργία του Δήμου μας, έχοντας ως αρχή την καλύτερη αξιοποίηση των χρημάτων των δημοτών και την παροχή σε αυτούς καλύτερων υπηρεσιών. Με βάση αυτή την αρχή αναζητήσαμε και πετύχαμε καλύτερα επιτόκια για τα διαθέσιμα του Δήμου μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Καρβουνάκη και τα στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας για αυτό το θετικό για το Δήμο μας αποτέλεσμα, αλλά και για την καθημερινή τους συμβολή στις προσπάθειές μας».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ