Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Ένδειξη αλληλεγγύης στην 25η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πεντέλης πραγματοποίησε με επιτυχία την 25η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Παλαιάς Πεντέλης την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Την αιμοληψία υλοποίησε το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, έπειτα από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στους εθελοντές αιμοδότες.

Εργαζόμενοι και πολίτες απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλειά τους, ενισχύοντας ένα σημαντικό θεσμό, ιδιαίτερα αυτήν τη δύσκολη περίοδο και κατόπιν των γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα με την εξάπλωση του κορονοϊού (Covid-19).

Δίπλα στους εθελοντές αιμοδότες, στο επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ και στο προσωπικό του Δήμου Πεντέλης βρέθηκε η Δήμαρχος κα. Κεχαγιά Δήμητρα η οποία είναι και εθελόντρια αιμοδότης, το σύνολο των Αντιδημάρχων και ο Γενικός Γραμματέας κ. Καρβουνάκης Γεώργιος.

Η επόμενη ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020 κατά τις ώρες 9.30-13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων (17 ης Νοεμβρίου 15 & Αγ. Γεωργίου).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ