Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Άνδρας με τσεκούρι σκόρπισε τον τρόμο στην Πεντέλη – Απειλούσε ότι θα σκοτώσει τον πατέρα του

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις της αστυνομίας με έναν 23χρόνο στην Πεντέλη, ο οποίος τη Δευτέρα πήρε ένα τσεκούρι και απείλησε ότι θα σκοτώσει τον πατέρα του, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα και απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό.

Το συμβάν έλαβε χώρα επί της οδού Αγίου Δημητρίου 22 όπου ο άντρας απείλησε με τσεκούρι τον πατέρα του, προκάλεσε ζημιές στο σπίτι του και στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα απ’ όπου πετούσε πέτρες και κεραμίδια στο έδαφος, απειλώντας να πέσει και φωνάζοντας μάλιστα πως έχει κορωνοϊό.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ΕΚΑΜ, διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ καθώς και η πυροσβεστική. Μάλιστα οι άνδρες των ΕΚΑΜ κρατούσαν ασπίδες και είχαν περικυκλώσει το σπίτι, ενώ παράλληλα οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν τοποθετήσει στην αυλή ειδικό στρώμα προκειμένου ο νεαρός να μην πηδήξει από την ταράτσα.

Εν τέλει, μετά από σχεδόν 10 ώρες διαπραγματεύσεων ο νεαρός πείστηκε να κατέβει από την ταράτσα και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μεταφερθεί σε ψυχιατρείο, καθώς νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν έχει νοσηλευτεί.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ