Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πειραιάς: Σε εξέλιξη η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ακτής Κουμουνδούρου και η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ στο Σχιστό

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πορεία των έργων που υλοποιούνται στον Πειραιά με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής αλλά και ο σχεδιασμός των νέων έργων στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου του ΠΕΠ Αττική 2021-2027, απασχόλησαν τη συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη.
Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πειραιά παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σ. Αντωνάκου, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Β. Ταταρόπουλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γ. Σελίμης και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης.
Ειδικότερα κατά τη συζήτηση έγινε ειδική μνεία στα σημαντικά έργα που υλοποιούνται στον Πειραιά με χρηματοδότηση της Περιφέρειας όπως είναι τα σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα, έργα οδικής ασφάλειας και ασφαλτοστρώσεων, το έργο αποκατάστασης και ανακατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Πειραιά Πέτρος Καπαγέρωφ, η Αστική Ανάπλαση Αγίου Διονυσίου στον Δήμο Πειραιά, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ακτής Κουμουνδούρου, η χρηματοδότηση της λειτουργίας του Κέντρου Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη «BlueLab», αλλά και για τη λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, το περιβαλλοντικό έργο της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ στα Λακκώματα Σχιστού και άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ