Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Δήμος Πειραιά προσέφερε 150 υπνόσακους στο Πυροσβεστικό Σώμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει να στηρίζει με μέσα, υλικά και είδη πρώτης ανάγκης τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών, αλλά και πυροσβέστες και εθελοντές που βρίσκονται στα μέτωπα της φωτιάς.

Μετά τη διάθεση υδροφόρων και προσωπικού που συνέδραμε στο έργο της Πυροσβεστικής στην πυρκαγιά των Αφιδνών, αλλά και την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και συσκευασμένων τροφίμων σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης, παρέδωσε στο Πυροσβεστικό Σώμα 150 υπνόσακους για τους πυροσβέστες που επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα.

Επίσης, αναχώρησε βανάκι της ΚΟ.Δ.Ε.Π. με νερά, χυμούς, κονσέρβες και συσκευασμένα τρόφιμα, προς την πυρόπληκτη περιοχή της Ανατολικής Μάνης. Τα είδη, τα οποία προσέφεραν πολίτες, ιδιώτες, αλλά και εταιρείες θα παραδοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης για να διατεθούν σε οικογένειες που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Παράλληλα, ο Δήμος Πειραιά συνδράμει στην πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για τη στήριξη πυρόπληκτων Δήμων, μέσω της οποίας καταγράφονται οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί σε κάθε πληγείσα περιοχή.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ