Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Οκτώ παιδικές χαρές ανακαινίζονται πλήρως στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του  Ευρωπαϊκού προγράμματος  BeSecure – FeelSecure ο Δήμος Πειραιά  ανακαινίζει  οκτώ παιδικές χαρές στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος  «BeSecure – FeelSecure»  (BSFS), αλλάζοντας πλήρως την εικόνα τους.

Οι παιδικές χαρές είναι οι εξής:
Παιδική χαρά «C -130»
Παιδική χαρά «ΒΛΑΧΑΚΟΥ – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ»
Παιδική χαρά «ΒΩΚΟΥ»
Παιδική χαρά «ΔΗΛΑΒΕΡΗ»
Παιδική χαρά «ΕΛΛΗΣ»
Παιδική χαρά «ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΕΡΜΑ»
Παιδική χαρά «ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ»
Παιδική χαρά «ΣΟΦΗ»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και οι Αντιδήμαρχοι κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, κ. Δημήτρης Αράπης και κα Κυριακή Μπουρδάκου βρέθηκαν στην ανακαινισμένη παιδική χαρά στο πάρκο Δηλαβέρη, για να δουν από κοντά την ολοκλήρωση του έργου.

Οι παρεμβάσεις που υλοποιούνται έχουν στόχο την αναβάθμιση και τη λειτουργική αποκατάστασή τους και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ασφαλέστερες εγκαταστάσεις, τοποθέτηση νέων οργάνων,  εξοπλισμού καλύτερο φωτισμό, και φυσικές περιφράξεις.

Οι παιδικές χαρές, είναι μικρού και μεσαίου μεγέθους με μεγάλη επισκεψιμότητα και είχαν εκτεταμένες φθορές στον εξοπλισμό τους.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στις παιδικές χαρές Δηλαβέρη, Βώκου, C-130, Βλαχάκου – Π. Μελά, Καπετάν Γέρμα και οι άλλες τρεις θα έχουν ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ