Ελάτε στην παρέα μας

Πειραιά

Με την υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως, συναντήθηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γ. Μώραλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η βελτίωση της λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Πειραιά, αλλά και η ένταξη του δήμου στον προγραμματισμό για τα νέα σχολικά κτίρια, ήταν τα κυριότερα θέματα που συζήτησαν,ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Στο πλαίσιο των επαφών του με τους υπουργούς για θέματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά, αυτή τη φορά ο κ. Μώραλης συναντήθηκε με την υπουργό Παιδείας όπου συζήτησαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της.

«Την ενημέρωσα για τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Πειραιά και με ικανοποίηση είδα το ενδιαφέρον αλλά και τη διάθεσή της, προκειμένου αυτά να δρομολογηθούν. Οι βασικοί άξονες των ζητημάτων που τέθηκαν αφορούν ενέργειες για τη βελτίωση της λειτουργίας των σχολείων, θέματα σε σχέση με την προσχολική εκπαίδευση, καθώς φυσικά και την επιθυμία μας να ενταχθεί ο Δήμος Πειραιά στον προγραμματισμό για νέα σχολικά κτίρια. Είναι βέβαια σαφές ότι οι λύσεις στα παραπάνω θέματα δεν αφορούν μόνο στο υπουργείο Παιδείας, αλλά και σε συναρμόδια υπουργεία και οργανισμούς», ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Μώραλης.

Καταλήγοντας, ο δήμαρχος Πειραιά εξέφρασε την άποψη πως «εφόσον υπάρχει η βούληση, με συνεργασία και τον κατάλληλο συντονισμό, μπορούμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ