Ελάτε στην παρέα μας

Πειραιά

“Μένουμε Σπίτι” με μουσική από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Δήμου Πειραιά, δημιούργησαν  ένα βίντεο όπου παίζουν μουσική από το σπίτι, με στόχο να προσφέρουν μια διέξοδο ψυχαγωγίας στους Πειραιώτες εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση  της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα στο site του Δήμου Πειραιά και στον σύνδεσμο  https://piraeus.gov.gr/filarmonikh-orchistra-dhmou-peiraia/?fbclid=IwAR1_tOpmj_GZQ7r122s07lPYA8pRqAY2B09HuLskalicWZTACP4hcw14WoA

οι πολίτες μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο και να ψυχαγωγηθούν με «Τα παιδιά του Πειραιά», ενώ έχει αναρτηθεί και αρχειακό υλικό από συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις της Φιλαρμονικής Ορχήστρας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε ότι το βίντεο που δημιούργησαν τα μέλη της Φιλαρμονικής  Ορχήστρας του Δήμου Πειραιά είναι μια όμορφη πρωτοβουλία που περνάει το μήνυμα ότι σε αυτή τη δύσκολη εποχή οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι και να σκεφτόμαστε θετικά, προκειμένου να ξεπεράσουμε όλοι μαζί την υγειονομική αυτή κρίση.  Ο κ. Μώραλης ανέφερε στη συνέχεια ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί μια ευχάριστη διέξοδο για τον κόσμο, ο οποίος λόγω των μέτρων απαγόρευσης διαθέτει περιορισμένα μέσα για την ψυχαγωγία του. Κλείνοντας, ο κ. Μώραλης κάλεσε τους Πειραιώτες να μείνουν σπίτι και να και ψυχαγωγηθούν με τη μουσική της Φιλαρμονικής Ορχήστρας  του Δήμου Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ