Ελάτε στην παρέα μας

Πειραιά

Εντυπωσιακή συμμετοχή του κόσμου στη διαδικτυακή πρεμιέρα της παράστασης Μακμπέθ

Δημοσιεύθηκε

στις

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη διαδικτυακή πρεμιέρα της παράστασης Μακμπέθ  που πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο των online δράσεων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ», σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο.

Περισσότεροι από 2.500 θεατές παρακολούθησαν διαδικτυακά το περίφημο έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, μέσω της επίσημης σελίδας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Η θεατρική παράσταση Μακμπέθ  είναι μια  συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο, η πρεμιέρα της οποία είχε προγραμματιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 12 Μαρτίου, αλλά διακόπηκε λόγω των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID -19.

Σημειώνεται, πως στο πλαίσιο των δράσεων «ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ» διοργανώνεται διαδικτυακό σεμινάριο θεατρικής γραφής από τον θεατρικό συγγραφέα κ. Λεωνίδα Προυσαλίδη, ενώ σε συνεργασία του Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκη με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά, το έργο του Πάνου Αραβαντινού, ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνογράφους του 20ου αιώνα, θα είναι διαθέσιμο διαδικτυακά σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, από την Τετάρτη 15 Απριλίου 2020.

Οι δράσεις «ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ» θα συνεχιστούν, ενώ θα εμπλουτιστούν το επόμενο διάστημα με νέες διαδικτυακά προτάσεις πολιτισμού.

Υπενθυμίζεται, πως η παράσταση Μακμπέθ  θα προβληθεί online για ακόμα μια φορά, το Σάββατο 25 Απριλίου στις 21:00, στην επίσημη σελίδα του Δ.Θ.Π. www.dithepi.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ