Ελάτε στην παρέα μας

Πειραιά

Δήμος Πειραιά: Ξεκίνησε η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Πειραιά, προκειμένου το σύνολο των εργαζομένων στους σταθμούς να υποβληθεί σε προληπτικό τεστ για τονκορωνοϊό.

Δεδομένου ότι οι άδειες του προσωπικού ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου, τα τεστ  διενεργήθηκαν την 1 η Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Πειραιά, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τα παιδιά και θα λειτουργήσουν ακολουθώντας αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων αρχών.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, σε δήλωσή της, τόνισε:

«Αποφασίσαμε να μεταθέσουμε την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών κατά μία ημέρα, έτσι ώστε όλοι οι εργαζόμενοι στους σταθμούς, ακόμα και εκείνοι που η άδειά τους τελειώνει στις 31 Αυγούστου, να υποβληθούν σε προληπτικό τεστ για τον κορωνοϊό. Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου μας θα λειτουργήσουν ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τις αρμόδιες αρχές. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τα παιδιά, τους γονείς και το προσωπικό των σταθμών, ότι κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια όλων και κυρίως των παιδιών. Εύχομαι σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ