Ελάτε στην παρέα μας

Πειραιά

Αποστολή βοήθειας από τον Δήμο Πειραιά στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από επικοινωνία με τους Δήμους Μεγαρέων και Ραφήνας, ζητήθηκαν φάρμακα και ξηρά τροφή, τα οποία θα αποστείλει ο Δήμος Πειραιά. Επίσης, λόγω των αναζωπυρώσεων ο Δήμος Μεγαρέων ζήτησε μια υδροφόρα η οποία και αποστέλλεται.
Ταυτόχρονα καλούνται οι δημότες που επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια, να φέρουν στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά στην πλατεία Κοραή: φάρμακα, γάζες, betadine, fucidin, fucicort, μάσκες, μωρομάντηλα, καθώς και σνακς όπως μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, παξιμάδια κ.α, προκειμένου να αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Το Γραφείο Εθελοντισμού θα παραμείνει ανοικτό για το σκοπό αυτό από σήμερα έως την Πέμπτη 26/7 και θα λειτουργεί από τις 8:00 έως τις 20:00.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια και την οδύνη του για την απώλεια των συνανθρώπων μας που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους στις περιοχές όπου επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική. Τόνισε πως η χώρα μας ζει μια εθνική τραγωδία, επισημαίνοντας πως τόσο ο Δήμος Πειραιά όσο και οι δημότες, θα συμβάλλουν προκειμένου να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι βιώνουν από χθες τραγικές στιγμές. Ο κ. Μώραλης τέλος ευχήθηκε κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων και των πληγέντων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ