Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ένα μήνα στη φυλακή η μητέρα της 5χρονης που παραλίγο να πνιγεί στο λιμάνι του Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Έναν μήνα θα εκτίσει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η μητέρα της 5χρονης η οποία έπεσε την Τετάρτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε ένα χρόνο φυλάκισης με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η μητέρα της 5χρονης η οποία την Τετάρτη έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά και παραλίγο να πνιγεί.

Η μητέρα της πεντάχρονης αποφασίστηκε να εκτίμησει ένα μήνα από την ποινή της και μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Γιατί θα εκτίσει ποινή ενώ καταδικάστηκε με αναστολή

Παρά το γεγονός πως η ποινή είναι με αναστολή, ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 προβλέπει έκτιση μέρους της ποινής αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Συγκεκριμένα ο νόμιος αναφέρει ότι αν κάποιος καταδικαστεί σε φυλάκιση που δεν υπερβαίνει τα τρία έτη, το δικαστήριο, εφόσον κρίνει ότι είναι αναγκαία η έκτιση μέρους της στερητικής της ελευθερίας ποινής για να τον αποτρέψει από την τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων, μπορεί να διατάξει την εκτέλεση του μέρους αυτού, η διάρκεια του οποίου δεν μπορεί να είναι κατώτερη των δέκα ημερών ούτε ανώτερη των τριών μηνών και την αναστολή εκτέλεσης του υπολοίπου».

Σε δύο ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο η 5χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, το παιδί βρίσκεται προληπτικά σε ΜΕΘ, και νοσηλεύεται χωρίς οξυγόνο, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε δύο ημέρες και να επιστρέψει σπίτι του.

Το 5χρονο κορίτσι εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, χωρίς τις αισθήσεις του, από τον πλοίαρχο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αγ.Νεκτάριος» εντός της θαλάσσιας περιοχής Αργοσαρωνικού στον κεντρικό λιμένα του Πειραιά.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ