Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

«e-λιανικό»: Η πρωτοβουλία ενίσχυσης των επιχειρήσεων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού προκειμένου να στηρίξει και να ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις.

Σε συνέχεια της διαδικτυακής συζήτησης που διοργανώθηκε τον Ιανουάριο με συμμετοχή εμπόρων και επαγγελματιών του Δήμου, ο δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και η αντιδήμαρχος κ. Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, προχώρησαν σε διαδικτυακή συνάντηση με τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρο του ΕΕΑ και τον κ. Νίκο Γρέντζελο, αντιπρόεδρο του ΕΕΑ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την δράση «e-λιανικό» του ΕΕΑ σχετικά με την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και ο σχεδιασμός μακροπρόθεσμων ενεργειών με την σύμπραξη του ΕΕΑ για την καλύτερη λειτουργία των εμπορικών δρόμων του δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Σημειώνεται, ότι ο Δήμος έχει ήδη προωθήσει τις αιτήσεις των επιχειρήσεων για δημιουργία e-shop, που έχουν υποβληθεί, ενώ από την πλευρά του το ΕΕΑ αναλαμβάνει τόσο την δωρεάν σύνταξη των φακέλων για επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, όσο και την δημιουργία e-shop αλλά και την μετέπειτα εκπαίδευση και υποστήριξη των εμπόρων και επαγγελματιών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ