Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τρόμος στη Μεσογείων: Χειροπέδες σε επιδειξία που παρενοχλούσε κοπέλες

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον φόβο και τρόμο είχε σκορπίσει στην περιοχή της Κατεχάκης επί της Μεσογείων σε ανυποψίαστες κοπέλες στη Μεσογείων ένας επιδειξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός επιδειξίας έβγαινε από τις κρυψώνες του όταν έπεφτε ο ήλιος και παρενοχλούσε ανυποψίαστες νεαρές γυναίκες. Μάλιστα, πριν από κάθε επίθεση φρόντιζε να λαμβάνει χάπια σεξουαλικής διέγερσης.

Την περασμένη Παρασκευή, μια παθούσα την οποία είχε μόλις παρενοχλήσει, κάλεσε την Άμεση Δράση, περιπολικό της οποίας βρισκόταν τη δεδομένη χρονική στιγμή επί της λεωφόρου Μεσογείων. Οι δυο αξιωματικοί που επέβαιναν στο περιπολικό αξιοποίησαν τις πληροφορίες για το παρουσιαστικό του επιδειξία και έτσι ο δράστης εντοπίστηκε άμεσα από τη στιγμή που έλαβε σήμα το περιπολικό από το κέντρο της Υπηρεσίας. Είχε γίνει αναφορά σε άτομο με μαύρη φόρμα και το λογότυπο της ΑΕΚ. Κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν και τα συγκεκριμένα χάπια στις τσέπες του.

«Κατέβασε τα παντελόνια του και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα και άρχισε να με παρενοχλεί» ανέφερε το θύμα στους αστυνομικούς. Μετά τη σύλληψη του Αλβανού επιδειξία, το θύμα κλήθηκε στο αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της για αναγνώριση.

 

[Πηγή: protothema.gr]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ