Ελάτε στην παρέα μας

Παπάγου - Χολαργού

«Της Αυγής Δροσάτο Αέρι»: Μια έκθεση από παιδιά και εφήβους στη Δημοτική Πινακοθήκη Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, φιλοξενεί μέρος της Επετειακής Έκθεσης Ζωγραφικής με θέμα «Της Αυγής Δροσάτο Αέρι».

 Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη, στην αίθουσα «Αλέκος Φασιανός», του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός/επίπεδο -2) από την Κυριακή 12 έως την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει έργα σε φυσική ή ψηφιακή μορφή.

Αντλώντας έμπνευση από τον στίχο «Της Αυγής Δροσάτο Αέρι» του ποιήματος «Ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν» του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού και με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, οι μικροί δημιουργοί επιχειρούν να αναδείξουν τον καλλιτεχνικό πλούτο της σύγχρονης ελληνικής παιδικής τέχνης, επιτυγχάνοντας μια πολυδιάστατη απεικόνιση της γέννησης, της ακτινοβολίας και της παρακαταθήκης της Σύγχρονης Ελλάδας. Συνεκτικό ιστό της διάρθρωσης του προγράμματος αποτελούν οι 2 ΑΙΩΝΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Για την είσοδο στις κλειστές αίθουσες του Δημαρχείου είναι απαραίτητα:
  • Η χρήση μάσκας
  • Η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε πιστοποιητικού νόσησης και
  • Πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).
  • Οι ανήλικοι 4 έως 17 ετών, δύνανται να προσκομίζουν εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (self test) 24 ωρών και να φορούν μάσκα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ