Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Στη Γιορτή των Θεοφανείων στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού η Αντιπεριφερειάρχης, Λουκία Κεφαλογιάννη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και ευλάβεια εορτάστηκαν τη Δευτέρα (6/1) τα Θεοφάνεια και ο Αγιασμός των Υδάτων στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκίας Κεφαλογιάννη, του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου, της βουλευτή Ζωής Ράπτη, του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλη Γιαννακόπουλου, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου στα θέματα Ιατρικού Τουρισμού Γιάννη Κεχρή, καθώς και εκπροσώπων τοπικών φορέων της πόλης και πλήθος πιστών.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού ενώ στη συνέχεια ακολούθησε στο άλσος Παπάγου η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στη λίμνη του Μεγάλου Πάρκου.

«Εύχομαι το 2020 να είναι μια χρονιά ελπιδοφόρα και δημιουργική με υγεία. Το Άγιο Πνεύμα να δίνει φώτιση και δύναμη σε όλο τον κόσμο ώστε να κερδίζει πάντα η αλήθεια και να επικρατεί η αγάπη, η ανθρωπιά και η ειρήνη. Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες», ήταν το μήνυμα της κας Κεφαλογιάννη για τα Άγια Θεοφάνεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ