Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Παιδικές φωνές πλημμύρισαν το Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΒΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο κατάμεστο από κόσμο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή Παιδικών Χορωδιών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, στο πλαίσιο του προγράμματος των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι παιδικές φωνούλες συγκίνησαν και ξεσήκωσαν όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι παιδικές χορωδίες των δήμων:  Ηρακλείου Αττικής, Ν. Ιωνίας και Παπάγου-Χολαργού.

Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 50 παιδιά τα οποία μετέφεραν με τον ομορφότερο τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Οι προσκεκλημένοι έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους δασκάλους της μουσικής και τους πιανίστες που τα συνόδευσαν. Συγκεκριμένα, στους : κα Εύη Χλωρού για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, κα Μαρία Ανδρεαδάκη, κα Θάλεια Παπαδοπούλου και κο Αλέξανδρο Στουπάκη καλλιτεχνικό δ/ντή του ΟΠΑΝ για τον Δήμο Νέας Ιωνίας, και στο Ωδείο «Κατερίνα Μάσκα» για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

 

 

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού κυρία Μιμή Ρουφογάλη και ο πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π. κ. Γιώργος Κουράσης.  Παρέστησαν επίσης, οι αντιπεριφερειάρχες Αττικής κα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο κ. Γιάννης Κεχρής και ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος. Επίσης οι Αντιδήμαρχοι, κα Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη Δήμου Παπάγου-Χολαργού, κα Βούλη Αρσένη-Λάμπρου Δήμου Βριλησσίων, οι κυρίες Νότα Σοκορέλλη και Μαρία Μουρατίδου Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, η κα Ασπασία Παναγιωτακοπούλου Δήμου Γαλατσίου, η κα Κλειώ Ανδρέου, Δήμου Παιανίας και ο κ. Χαράλαμπος Μπονάτσος Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Σ.Β.ΑΠ. παρέδωσε στους εκπροσώπους των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων, voucher για την παραλαβή 320 πακέτων τροφίμων, για τις ευπαθείς ομάδες των Δήμων τους, ενώ βραβεύτηκαν και οι νικητές του διαγωνισμού διηγημάτων και εικαστικών “Για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ