Ελάτε στην παρέα μας

Παπάγου - Χολαργού

Νοητική Ενδυνάμωση κατ΄ οίκον προσφέρει ο ΔΟΚΜΕΠΑ

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο ΔΟΚΜΕΠΑ σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του ΑΠΘ, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Προσφοράς της Ερευνητικής Ομάδας του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής, προσφέρει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ κατ’οίκον αξιοποίησης του Προγράμματος Νοητικής Ενδυνάμωσης που αποτελεί μέρος του Ολοκληρωμένου Συστήματος Φροντίδας Υγείας LLM Care για δύο (2) μήνες.

Το Πρόγραμμα αποτελεί ένα διαδικτυακό διαδραστικό περιβάλλον νοητικής άσκησης με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή ή τάμπλετ, όπου μέσα από ένα σύνολο δραστηριοτήτων συμβάλλει στην αποτελεσματική βελτίωση των νοητικών λειτουργιών τους.

Παρέχει εξατομικευμένη εξάσκηση, όπου κάθε άσκηση προσαρμόζεται αυτόματα στο επίπεδο των ικανοτήτων του ασκούμενου και αποδεδειγμένα επιταχύνει και οξύνει την οπτική, αλλά και την ακουστική επεξεργασία, βελτιώνει τη σκέψη, τη συγκέντρωση, την παρατηρητικότητα, αλλά και τη μνήμη.

Η νέα κανονικότητα λόγω των συνεπειών της πανδημίας Covid-19 επιβάλλει τη διαμόρφωση ενός νέου κοινωνικό – ψυχολογικού πλαισίου που θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής, την ανεξάρτητη διαβίωση και αυτονομία των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας και άλλων ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Σοφία Αργυροπούλου Προϊσταμένη Υγειονομικού Τμήματος

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ